Research seminar for practitioners: Ensuring Access to Capital

Banking models between the market and the state

ABN-AMRO, Rabobank, ING en Triodos Bank zijn allemaal (ooit) opgericht om maatschappelijke uitdagingen te financieren. Om dit mogelijk te maken hebben of hadden ze vaak een bijzondere bestuursstructuur. Op het research seminar Ensuring Access to Capital; Banking Models between the market and the state, op 29 maart 2018 op de Hogeschool van Amsterdam, wordt besproken wat de rol is van de bestuursstructuur van banken en nieuwe financiële partijen zoals crowdfunding platforms en kredietunies. Hoe moeten financiële partijen zich organiseren om het hoofd te bieden aan maatschappelijke uitdagingen op het gebied van digitalisering en duurzaamheid?

Voor uitgebreide informatie en aanmelden, volg deze link

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s